Hopp til hovedinnholdet

Jeg var sent ute med og ta p-pillen min to dager på rad

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg var sent ute med og ta p-pillen min to dager på rad dvs jeg pleier og ta den på morgnen men jeg tok den på kvelden. og da kom det noen små blødninger dagene etter dette. men dette var tidlig i mnd kunn litt over en uke etter jeg hadde siste mens periode. etter dette når jeg skulle ha neste mens periode uteble denne. dette ha skjedd før så jeg tenkte ikke noe videre over det, og fortsatte vidre til neste brett som om ikngen ting skulle skjedd, helt til jeg for noen dager siden begynnete merke att puppene mine begynner bli ømme og jeg har litt smerte som om noen klemmer innvollene og dette ligger nede der jeg tror eggstokkene kan være, på den ene siden. kan dette være tegn på graviditet?

SVAR

Besvart 05.09.2008 18:20:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle