Hopp til hovedinnholdet

Hei. jeg tar p-pillen min hver dag , men ofte til forskjellige tidspunkt feks. kl 5 en dag og etter kl 12 en annnen d...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg tar p-pillen min hver dag , men ofte til forskjellige tidspunkt feks. kl 5 en dag og etter kl 12 en annnen dag. jeg glemte også en menspille. jeg hadde sex en uke / en en halv før menstruasjon , fikk mensen som normalt. men jeg lurer på om jeg kan være gravid, siden jeg er veldig ofte trett, har hatt mer utflod i det siste med litt annledes lukt, å nå de siste t dagene har jeg hatt veldig vondt i hele magen og vært veldig kvalm, jeg har ikke vert noe spesielt morgenkvalm, heller ikke hatt ømme bryster. Men jeg har også en forkjølelse og har begynnt å trene 14 timer i uken en stor forskjell fra 3 som jeg gjorde før, så er jeg gravid eller kan det skyldes sykdom og trening?? har begynt på min første menspille i går, får sikkert mensen på mandag/tirsdag hvis jeg ikke er gravid, men jeg har ikke hatt så mye pms plager og har aldri hatt vondt i magen i forbindelse med mensen før..

SVAR

Besvart 17.09.2008 18:29:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle