Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 14 år som har hatt sex med kjæresten min. Har brukt kondom, men venter på mensen.. Er redd for å være gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg er ei jente på 14 år som har hatt sex med kjæresten min. Første gang vi gjorde det var for to uker siden, da varte det ikke lenge, også gjorde vi det to dager etter, det varte heller ikke så lenge. og for 9 dager siden gjorde vi det to ganger, og da gjorde vi det lenge. vi har brukt kondom alle gangene, da vi gjorde det for 9 dager siden , så sprakk ikke kondomene. Forrige månede så fikk jeg mensen den 16. og hadde den til den 23. men jeg har ikke fått den enda denne måneden ,, jeg er så redd for at jeg kan være gravid. Vi hadde sex igjen i går, og da kom det blod, vi ble begge glade for vi trodde det var mensen. men jeg blødde ikke noe mer. plis svar .. jeg er helt uttafor og klarer ikke gjøre noen ting for jeg bare går å tenker på at tenk om jeg er gravid. jeg tør ikke snakke med moren min om dette, hun vet ikke at vi har hatt sex , og jeg er redd hun skal bli sint ! : /

SVAR

Besvart 24.09.2008 16:26:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle