Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 18 år og hadde en kjæreste på 15 år som gjorde det slutt for 5 uker siden (da var jeg 17 år). Jeg oppdaget at hun såv rundt og ble så lei meg at jeg nesten begikk selvmord. I dag har jeg fått vite at hun er gravid. Jeg vil ikke ha kontakt med henne eller barnet. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg var i et forhold, for 5 uker siden slo hu opp etter jeg oppdaget hun såv rundt, i dag fikk jeg beskjed fra vennina hennes at exen min var gravid og det var min unge. grunden vennina sa det var fordi jeg ikke tok bruddet så godt og kuttet så si all kontakt, jeg nesten begik selvmord. for 1 uke siden fik jeg meg ei ny dame, som jeg møter på en daglig basis (fprhold til 1-2 ganger i månden, pågrund av distansen med exen), uansett så exen min er gravid og de skal ver min, men jeg vil ha ingenting med exen min og gjør og eller ikke ungen (hadde de ikke vert for brudet ville jeg ha vert i livet til ungen) Hva kan jeg gjøre? jeg vil ikke åpne kontakten med exen min, jeg vil eller ikke si det til min nåværende kjæreste. jeg er 18 min ex er 15 (snart 16) ja jeg vet hun er under sexuel lavalder (jeg var 17 når vi var sammen) bruddde jedde 2 dager før bursdagen min, Takk i forveien

SVAR

Besvart 28.02.2016 14:05:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle