Hopp til hovedinnholdet

For to-tre dager siden hadde jeg og kjærsten min ubeskytte sex...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei,jeg plager å ha ganske mye utflod(hvet ikke helt om det er litt unaturlig?),men nå har jeg ikke hatt noe på to-tre dager,og for to-tre dager siden hadde jeg og kjærsten min ubeskytte sex. jeg har hatt det en gang før og da tok jeg en angrepille,men nå har jeg ikke hatt anledning til det(penger og tid er grunn til det). nå jeg bekymrer meg noe så grusomt! husker lisom ikke om jeg hadde utflod sist gang dette skjedde,men jeg tror ikke at jeg hadde det. men så hvet jeg jo ikke om jeg var gravid den gang,er det foresten noe som tyder på at du har vært gravid etter å ha tatt en angrepille? håper dere kan svare meg fort,for er helt fra meg og har ingen å snakke om om dette,typen min har jeg bare dårlig samvittighet overfor itilfelle jeg er gravid.. takk på forhånd! hilsen ett bekymret nervevrak.

SVAR

Besvart 22.10.2008 11:37:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle