Hopp til hovedinnholdet

Han brukte kondom,men dette var min første gang og jeg vet svært lite om dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
jeg hadde sex med en gutt den 30. september. Han brukte kondom,men dette var min første gang og jeg vet svært lite om dette. Under samleiet begynte jeg og blø. Denne blødningen roet seg litt ned, men begynte igjen to dager etter og varte i en uke. Jeg følte denne mensen var litt anderledes enn normalt. Jeg har veldig uregelmessig mensen, og før jeg hadde sex var det lenge siden sist jeg hadde mens. I tilegg til dette har jeg vært plaget med mye luft i magen. Forgje lørdag begynte jeg å kjenne en liten grad av smerter i underlivet. Tror du det er stor sjanse for at jeg er gravid? jeg tok en test for den 20.oktober som viste negativ. Men på pakningen jeg kjøpte for ca en uke siden sto det at den gikk ut på dato 20.10-05, så det synes jeg var litt merkelig.. håper virkelig du kan hjelpe meg litt her:-)

SVAR

Besvart 28.10.2008 19:14:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle