Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre hvis jeg blir gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er bekymret for at jeg kan være gravid. Jeg skulle hatt mensen for to uker siden, da den sluttet 15/16 Desember. Jeg vet to uker ikke er kjempe lenge, men jeg blir så nervøs av tanken. Jeg har hatt sex, men har brukt kondom, jeg bruker ikke p-piller. Jeg tok en graviditets test i dag, ClearBlue Digital, den testet Ikke Gravid, men jeg tok den ikke om morningen slik som det stod (er visst da det er mest sikkert), egentlig lurer jeg vell på om jeg kan stole på den testen og ClearBlue? Og hva skal jeg gjøre dersom jeg tar en ny en og den tester positiv? Burde jeg da gå til legen? Håper på snart svar.

SVAR

Besvart 28.01.2017 10:07:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle