Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er sjansen for å bli gravid om man bruker kondom?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg jeg har nettopp hatt sex for første gang (to dager siden). Jeg gikk ikke på noe prevensjonsmiddel da vi hadde sex, men vi brukte kondom hele tiden. Likevel er jeg livredd for at det skjedde noe, at kondomet sprakk og at jeg nå blir gravid. Det vil jeg ikke. Hvor stor er sjansen for at det skjer? Hvor stor er sjansen for at en blir gravis ved første samleie, og i tillegg når en ikke går på noe prevensjonsmidler? Denne hendelsen var nok litt dårlig planlagt for to dager etter at vi hadde sex hadde jeg time med fastlegen og skulle sette inn P-stav. Det er nå gjort, likevel er jeg fortsatt livredd for at jeg er på vei til å bli gravid. Hva skal jeg gjøre? Kan jeg ta angrepille selvom jeg har satt inn P-stav? Eller burde jeg vente å se om det oppstår noe tegn på at jeg er gravid? Har dere noen andre tips? Hjelp, hva skal jeg gjøre? Mvh usikker jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer