Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vondt ved venstre hofte, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har vondt ved venstre hofte lit ved magen, og jeg lurer på hva d kan være og jeg er livredd for å være gravid men jeg har mensen nå men er ferdig om ca 1-2 dager. Og har sånn sett aldri hatt en sånn type vondt. Jg begynte på p-pille for 4 dager siden, kan d ha noe med saken å gjøre?

SVAR

Besvart 14.03.2017 08:21:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle