Hopp til hovedinnholdet

Diverse spørsmål om angrepille, graviditet og abort

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har hatt sex flere ganger og vi har vært sammen i litt over en måned. Kondomen har sprukket 2 ganger og sist var igår. Sist gang tok jeg angrepille og det er en måned siden. Siden vi ble sammen har jeg ikke hatt menstrasjon og jeg er veldig bekymret. Jeg skal ta angrepille idag (18 timer etter samleie). Jeg har hatt to graviditetstester og begge var negative, men jeg skal ta en til om noen dager og helt ærlig er det veldig mulig for at den er positiv. Tips til hvordan fortelle foreldre? Kan jeg ta abort uten foreldre til stedet? (moren til kjæresten min blir evt. med) Moren hans vet alt og jeg stoler veldig mye på henne og hun har fortalt meg mye. Hun sier hun merker flere tegn på graviditet. takk på forhånd!

SVAR

Besvart 25.04.2017 14:55:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle