Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nesten helt sikker på at jeg er gravid. Hadde sex for første og eneste gang for fire uker siden. Bruker p-piller og hadde sex etter to dager på nytt brett. Hvordan får jeg sjekket om jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er nesten helt sikker på at jeg er gravid. Har vært utrolig kvalm de siste fire dagene(nesten kastet opp), har ondt i brystene, er trøtt hele tiden og blir sur/lei meg av ingen ting. Jeg hadde sex for første og eneste gang for fire uker siden, jeg hadde tatt p pillen sånn jeg skulle, men uken før jeg hadde sex tok jeg de hvite sukkerpillene for og ha mensen, startet igjen på pillen to dager før jeg hadde sex, vi brukt ikke kondom og han kom flere ganger, så det er vell god mulighet for at jeg er gravid, sant? Men sånne graviditetstester må taes innen tre uker, så hvordan skal jeg få skjekket om jeg er gravid nå? Må jeg på ultralyd? Og er det for sent med abort? (Ja, jeg skal absolutt ikke beholde barnet, har aldri hatt ønske om bare ikke engang når jeg blir eldre, så dette var ikke ønsket.

SVAR

Besvart 26.04.2017 22:22:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file
account_circle