Hopp til hovedinnholdet

Hei, pille nr 8 på brettet glemte jeg. Da hadde det gått litt over 48 timer siden forrige pille. Jeg går på oralcon p-piller. Hva er sjansen for å bli gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, pille nr 8 på brettet glemte jeg. Da hadde det gått litt over 48 timer siden forrige pille. Jeg går på oralcon p-piller. Hva er sjansen for å bli gravid? Jeg er nå ferdig med hele brettet, og venter på mensen. Er det noe jeg burde gjøre? Jeg tok siste Pilla på brettet på tirsdag, nå er det torsdag.

SVAR

Besvart 27.04.2017 14:56:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
account_circle