Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok en early graviditetstest seks dager etter forventet mens. Den viste negativt, men kan jeg stole på resultatet siden jeg tok den etter forventet mens?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg tok en sånn early graviditets test seks dager etter forventet mensen. Det sto på pakken at testen skulle kunne se om du var gravid en uker før forventet mens, men jeg leste ikke det da jeg kjøpte den og tokk den altsa seks dager etter. har dette noe å si? testen viste at jeg ikke var gravid men kan det være feil med at jeg egt skulle ta den før og ikke etter? beklager for dårlig forklart. Jeg hadde sex for 4 uker siden tokk en angrepille, igjenn 2 uker etter og en ny angrepille. Hadde sex for en uke siden og samme dag som jeg egt skulle hatt mensen. er nå 7 dager forsinket med mensen, er dette vanelig med tanke på at jeg tokk to piller i samme sylkus? Leste at man bør vente seks dager etter sist samleie med å ta gravidites test, men testet jeg fortidelig? er det enda en mulighet for at jeg kan være gravid?

SVAR

Besvart 05.06.2017 21:58:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle