Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok en graviditetstest i går (onsdag) som var negativ.. Jeg tok den midt på dagen (altså, ikke morgenetiss). Jeg lurer nå på om jeg kan være gravid allikevel?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 18 år. Jeg har nå brukt p-piller i 4 år, bruker for tiden mercilon. På lørdag var jeg på julebord, og drakk en del. Utpå kvelden tok jeg p-pilla mi(husker ikke akkurat når, men rundt 11), men noen timer etterpå ( i 4 tia) kasta jeg opp. Jeg var full, så jeg og kjærsten hadde sex etterpå, og jeg tenkte ikke i det heletatt på at jeg kan ha kasta opp pilla. Hvertfall, jeg begynte å ta sukkerpillene på mandag, og i dag har jeg fortsatt ikke fått mensen. Jeg pleier så og si alltid å få mensen 3 dagen etter at jeg har begynt på sukkerpillene. Jeg tok en graviditetstest i går (onsdag) som var negativ.. Jeg tok den midt på dagen (altså, ikke morgenetiss).
Jeg lurer nå på om jeg kan være gravid allikevel? Eller om jeg bare er redd for ingenting, i og med at det til nå bare er 1 dag over tida.. Jeg tenker på det hele tiden og stresser med å få mensen. Jeg har også lest at man helst skal ta graviditetstest 2 uker etter ubeskytta samleie, så kan det være mulig at den jeg tok i går ikke stemmer?
Jeg har glemt p-pilla mange ganger før, og det har alltid gått bra! Og jeg har tross alt gått på det i 4 år, folk kan jo bruke opptil ett år på å bli gravide etter at de slutter på pilla? Hvertfall.. Bare lurte på om jeg skal begynne på de vanlige p-pillene igjen uansett om jeg få mensen eller ikke når jeg er ferdig med sukkerpillene? Og kan det være mulig at jeg er gravid?
Om jeg ikke får mensen i det heletatt i løpet av denne uka jeg skal ha det, bør jeg da oppsøke lege med en gang, eller vente til neste gang jeg skal ha mensen igjen og se hva som skjer da? Hører også med at jeg har utsatt mensen et par uker nå, fordi jeg skulle bort osv.
Takk For svar!
account_circle