Hopp til hovedinnholdet

14 år jente, er sammen med 16 år gutt. Hatt sex mange ganger, blitt gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg er 14 år jente å er sammen med 16 år gutt også vi hatt sex mange ganger å blitt gravid.jeg vil ikke gå til helsestasjon fordi jeg redd for at kanskje de kommer til å si det til foreldrene mine,hva skal jeg gjøre ? Jeg vil beholde barnet vårt men vet ikke hvordan, er det lov å ha barn på 14 år?

SVAR

Besvart 22.06.2017 13:28:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
attach_file

Svangerskapskontroll for deg som er gravid

Hvis du er gravid, har du rett til gratis svangerskapskontroll hos lege og jordmor. Du kan ta kontakt med fastlege eller jordmor på helsestasjonen når som helst i svangerskapet, men det vanlige er å ha første time en gang mellom 8. og 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
account_circle