Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde ubeskyttet samleie forrige onsdag, er det for tidlig å ta graviditetstest fem dager etter samleiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde ubeskyttet samleie forrige onsdag. (Når jeg skriver nå så er det lørdag/ søndag så det er ikke så mange dager siden) men, jeg går ikke på noe prevensjonsmidler og vi brukte ikke kondom. Jeg har snakket med helsesøsteren på skolen min, og hun ba meg dra til helsestasjonen og ta en gratis graviditetstest, evt starte på p-piller. Jeg skal dra på mandag med ei venninne til helsestasjonen og sjekke, det jeg lurer på er om det er for tidlig å få et sikkert resultat ettersom det da bare er fem dager siden vi hadde ubeskyttet samleie? Jeg har desverre ikke mulighet til å dra til helsestasjonen andre dager utenom denne mandagen.. (Jeg vet det kan ta litt tid å få svar, men det går helt sikkert fint) hilsen nervøs jente

SVAR

Besvart 10.09.2017 20:35:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle