Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex, kondomet sklei av og jeg kom inni henne. Hun glemte å ta Cerazette dagen etter - er det mulighet for graviditet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex med kjæresten min på tirsdag. Kondomen sklei av uten at vi merket det inne i skjeden. Jeg kom inni henne. Hun bruker p-piller av typen Cerazette, men glemte å ta pillen på onsdag. Torsdag tok hun både pillen for onsdag og torsdag. (Hun tar dem rundt 22.00) Hun mener hun fikk mensen på starten av uka (Hun har hatt små blødninger, men jeg så ikke noe under samleie). Vi kan ikke dra til helsestasjon før mandag, derfor spør jeg her. Er det mulighet for at hun blir gravid? Er det noe vi kan gjøre for å hindre det?

SVAR

Besvart 30.09.2017 18:37:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
account_circle