Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på Cerazette. For noen uker siden glemte jeg å ta  pillen èn dag. Det hadde altså  gått 48 timer fra forrige pille til jeg oppdaget feilen. Nå i ettertid har jeg vært svært trøtt og har følt meg oppblåst og lite motivert til både skole og hverdagslige gjøremål. Jeg spiser mye mer enn jeg pleier. Melk og andre ting som jeg pleide å elske før smaker nå rart. Jeg lurer på om jeg kanskje kan være gravid eller om dette bare er noe jeg har innbilt meg? Har lest at en graviditetstest ikke er troverdig før det har gått 3-4 uker, så har ikke gjort det enda. Kan man bli gravid hvis man glemmer èn pille? og kan symptomene så fort?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går på cerazette, og for noen uker siden glemte jeg å ta denne pillen èn dag, altså hadde det gått 48timer fra forrige pille til jeg oppdaget feilen. Nå i ettertid har jeg vært svært trøtt, kan sovne etter få sekunder uansett hvor jeg er eller når på dagen. Jeg har følt meg oppblåst og lite motivert til både skole og hverdagslige gjøremål. Jeg spiser mye mer enn jeg pleier, melk og andre ting som jeg pleide å elske før, smaker nå rart, og jeg fyser på godteri og søtsaker hele tiden. Jeg lurer på om jeg kanskje kan være gravid eller om dette bare er noe jeg har innbilt meg? Har lest at en graviditetstest ikke er troverdig før det har gått 3-4 uker, så har ikke gjort det enda. Kan man bli gravid hvis man glemmer èn pille? og kan symptomene så fort? (vi hadde sex dagene før og på dagen jeg glemte pillen, har i tillegg en app på telefonen men en oversikt over menstruasjon og eggløsning, den viste eggløsning akkurat på dagen jeg glemte pillen) Mvh litt usikker og redd 18åring

SVAR

Besvart 24.10.2017 11:51:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle