Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex under mensen (ca 1-3 dager før slutten) og kondomen sprakk. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde sex under mensen (ca 1-3 dager før slutten) og kondomen sprakk. Er det sjans at jeg blir gravid eller gjør det at jeg har mensen noen forskjell? Har hørt at sædcellene overlever i opptil seks døgn, så er det ikke veldig stor risiko for at jeg blir det, heh? Isåfall, hvor kan jeg skyte meg selv? Neida, men er seriøst krise om jeg blir det..¡!

SVAR

Besvart 06.11.2017 09:36:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle