Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 15, snart 16 og har en kjæreste på 17. Vi har lyst på barn når vi har flyttet sammen. Er det for tidlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15,snart 16.
jeg har en kjæreste som er 17 som betyr alt for meg, vi skal flytte sammen nå i vår. vi er begge vedlig voksene av oss å har vært sammen gjennom tykt å tynt. for 6 måender siden forlovet vi oss, noe familien våres syntes var veldig koslig. jeg har dignosen ADHD, for litt siden droppet jeg ut av skolen pga store lærevansker. men skal nå begynne på en skole der de bare tar inn få elver så man får lettere hjelp.å har derfor valgt å fått lælingplass på en frisørsalong til sommern noe jeg gleder meg til. men i hvertfall jeg å kjæresten min har tenkt på barn, ikke nå med en gang, men når vi har flyttet sammen å slått oss til ro. hva syntes du om det ? fortidlig? vi er begge veldig voksene av oss å vi har begge lyst til å vurdere det. men jeg lurer på hvordan det blir med økonomien da? siden det koster jo litt å ha ett barn. for man hjelp med det? å hva syntes du er det for tidlig?

SVAR

Besvart 22.01.2009 21:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle