Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte på p-pillen Almina 28 og har tatt disse riktig  i 2 uker. I går (17.11) var min eggeløsningsdag og jeg hadde sex to ganger i løpet av dagen uten kondom. Jeg skal ikke få mensen før om 2 uker, men jeg har veldig ømme bryst nå. Jeg hadde også sex uten kondom på søndag (12.11) med samme partner. Nå merket jeg litt vondt i magen lik dem som jeg får når jeg har mensen. Hvor stor er sjansen for at jeg er gravid? Er det noen annen måte å bli kvitt et eventuelt barn på enn abort om jeg skulle være gravid.  Jeg er ganske stressa, men kan vel ikke ta en graviditetstest før om 2 uker uansett? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg begynte på p-piller (Almina 28) og har tatt de riktig i 2 uker nå. Igår(17.11) var min eggeløsningsdag og jeg hadde sex to ganger i løpet av dagen uten kondom. Jeg skal ikke få mensen før om 2 uker, men jeg har veldig ømme bryst nå. jeg hadde også sex uten kondom på søndag(12.11) med samme partner, og merket kun litt vondt i magen som jeg får når jeg har mensen. Hvor stor er sjansen for at jeg er gravid?, og er det noen annen måte å bli kvitt et eventuelt barn på enn abort om jeg er gravid, og tar en gravididtesttest?. Jeg er ganske stressa, men kan vel ikke ta en graviditetstest før om 2 uker uansett? Hva bør jeg isåfall gjøre?

SVAR

Besvart 19.11.2017 19:11:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle