Hopp til hovedinnholdet

Hadde ubeskyttet samleie med kjæresten og fikk ikke mensen som jeg skulle ca 11. desember. Fikk satt inn p-stav 12. desember. Ble etter hvert kvalm, hadde humørsvingninger, fikk vondt i magen og hadde voksende bryster. Blødde så i noen dager (trodde det var mensen) før det den 31. desember blødde mer og etter hvert kom ut en blodklump og klump som var hudfarget. Har dette vært en graviditet som endte i spontanabort. Kan p-staven i så fall ha skylden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde ubeskytet sex med kjærasten.Skulle ha hatt mensen den 11.Des, men jeg hadde ikke det.Jeg fikk satt inn pstav den 12.Des og tok ikke graviditets test før den ble satt inn.Jeg blødde ikke og trudde det var normalt pga pstaven.Men jeg begynte å bli kvalm, hadde vondt i magen, brystene vokste og hadde mye humørsvinginger, men igjen trudde jeg at det var pga pstaven.Jeg begynte å blø og trudde d var vanlig mensen, men det var lite blod og blodet var lyse rødt som var uvanligt for meg. Etter noen dager med blødning, den 31.Des begynte jeg å blø meir.Så kjente jeg at det var noe som kom ut, som en blodklump.Jeg gikk til doen og oppdaget en klump som var hudfarget.Tenkte ik noe om det. Jeg blødde ikke etter det.Så leste jeg og så på youtube og oppdagde at jeg var gravid, og Jeg hadde spontanabort. Burde jeg fortsatt ha pstav etter spontanabort? Er jeg skyldig for spontanaborten pga eg satt inn pstav? Var det pstaven som framkalte spontanaborten? Eller kunne det vert andre grunner?

SVAR

Besvart 03.01.2018 09:03:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
account_circle