Hopp til hovedinnholdet

Hadde soppinfeksjon og prøver å bli gravid. Noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har hatt kjønnsvorter 3 ganger og nå er det borte etter behandling, det dukker ikke opp mer. jeg hadde også soppinfeksjon og brukte Canesten. Men jeg lurer på en ting. Canesten er jo en stikkpille (som jeg brukte) og en tubekrem. hvor skal jeg smøre når soppinfeksjonen er inni meg og ikke utpå kjeden? så jeg forstår ikke hva det skal hjelpe hvis jeg bare smører på kjeden liksom. jeg smurte kremen rundt kjeden et par ganger og tror det er ok nå. det kjør ikke, og ingen irritasjon.

Noen ganger når jeg og min mann (23) har sex, så sier han at det lukter fisk på en måte. hvorfor det? har ingen irritasjon elr kløe som sagt og det svir ik når jeg tisser.

Vi har prøvd å få barn i et par måneder, men da hadde vi bare sex ofte og jeg kunne ikke dette med eggløsning.nå er det to måneder siden vi har hatt sex under "eggløsningsperioden", men tror det er litt vanskelig fordi noen ganger får jeg mens 2-3 dager før elr 2-3 dager etter den datoen jeg hadde mens sist gang. Vi vil så gjerne ha barn! Jeg har mistet håpet siden det har gått flere måneder. jeg var hos en gynekolog og hun sjekket meg og sa at alt er bra med livmoren og sånt (utenom soppinfeksjonen jeg hadde og vortene, som altså nå er borte).. kan dere være så snill å hjelpe meg? please!

FORTVILET JENTE!
account_circle