Hopp til hovedinnholdet

Prøvde å ha sex, det gjorde så vondt at vi bare gav oss der. Gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten prøvde å ha sex for litt over en uke siden. Med en gang vi starten var han så vidt inni meg, så rett ut igjen. Han kom ikke. Det gjorde så vondt at vi bare gav oss der. Men jeg skulle egentlig ha mensen min for ca 1 uke siden. Jeg vet ikke om det er på grunn av dette, eller fordi jeg hadde mensen litt lengre enn vanlig sist gang. Er ikke kvalm på morgenen og ellers, ingen hodevondt, jeg har matlyst og vanlige menssmerter som jeg pleier å ha før mensen. Jeg fikk endelig ballene nok, så jeg prøvde å ta graviditetstest i går, men den fungerte ikke. Jeg går rundt med en konstant tanke i hodet at jeg er gravid, men det må jo være umulig etter det lille vi gjorde? Jeg er så forvirra og redd. Jeg og kjæresten har snakket om det, og han skjønner ikke hvordan jeg kan ha blitt gravid hvis det er det som har skjedd. Jeg bare spør fordi jeg ikke har fått svar fra en test. Takk.

SVAR

Besvart 08.03.2018 13:55:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
account_circle