Hopp til hovedinnholdet

Vi hadde sex uten kondom..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er ei jente på 15 (snart 16). Jeg og kjæresten min på 18 har vært sammen i ett halvt år nå. Vi har hatt sex flere ganger, men mer regelmessig de siste 2mnd. Vi har til nå brukt kondom som prevensjon, men eg tenkte på å begynne med p-piller. Er det en god idè? Vil det være mange bivikninger dersom jeg begynner på pillen?
Vi pleier alltid å være forsiktige og bruker alltid kondom, men for 2 uker siden svikta dømmekraften for oss begge i noen sekund og han var såvidt inne i meg, men trakk seg fort ut igjen og vi fortsatte samleiet med kondom. Etterpå var jeg alikevel redd for at jeg var gravid, men etter noen dager tenkte jeg ikke mer over det. Jeg tok ikke angrepille og har ikke tatt gravitest.
Idag svikta desverre dømmekrafta igjen og vi hadde sex uten kondom. Jeg er redd jeg kan bli gravid. Men for noen timer siden fikk jeg mensen (tror jeg), men har lest en plass at man kan få småblødninger når man er gravid, kan jeg være gravid? Burde eg ta angrepille i morgen? Er det farlig å ta angrepille om man allerede er gravid, i såfall, hvorfor?
account_circle