Hopp til hovedinnholdet

Sex med flere og er gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 13 år og er gravid, Jeg og typen(har flere) har sex nesten vær dag etter skolen. vi bruker ikke kondom,det føles så bedre uten. det er nå 5-6 måneder siden jeg fant det ut. Jeg har sagt det til foreldrene mine og de var støttene. Det som er probleme er at de kan være to fyrer og jeg vet ikke hvem det er, men jeg tror det er han jeg har holdt på med mest. Og et spørsmål til er det Vanlig Og ha orgasme ofte og er det lovlig og ha sex så ofte... plisssss svar!!!! PS: kan jeg ha sex når jeg er 6 måneder på vei?

SVAR

Besvart 27.05.2018 21:02:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle