Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten hadde sex for ca 6-7 uker siden. Og han kom inni meg. Jeg går på p piller og tar dem ganske regelmessig. Mensen er forsinket med 6 dager, har tatt en graviditetstest for rundt fem dager siden og den var negativ. Har ikke hatt noen av de typiske symptomene, type hodepine, kvalme osv. Kan jeg være gravid eller kan stresset om å få mensen ha utsatt mensen en hel uke?

SVAR

Besvart 27.06.2018 09:17:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle