Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd kjæresten min ikke er faren til barnet mitt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vart sammen med kjæresten min i august i 2017 og vi har hatt samleie ofte, uten bekytelse og aldri blitt gravid, så var jeg på en fest 29 desember 2017 og jeg var veldig full eneste jeg husket var at jeg kyssen en annen fyr, og jeg vart med han på rommet og kysset vidre, men vi begge var for fulle til og gjøre noe mere så vidt jeg husker, men neste dag når jeg våknet, tenkte jeg bare at jeg var glad før noe mere ikke hadde skjedd, så dro jeg hjem typen var sint før han hadde ventet så lenge og ikke fått tak i meg, og etter en stund fikk jeg en følelse av at jeg kanske var gravid så jeg tok en test i starten av februar og den var positiv, typen var mest i sjokk for at han skulle bli far før vi hadde jo samleie etter den tid jeg var på den festen, men etter en tid begynte jeg og tenke om kanskje han ikke var faren til barnet og viste ikke om jeg skulle ta abort eller ikke, og jeg valgte og ikke ta abort, og når jeg dro til jordmor sa hun at min termin er den 3 okt 2018

SVAR

Besvart 28.07.2018 10:47:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er gravid, hva skjer med penger?

Jeg har funnet ut at jeg er gravid, men hva skjer med penger? Får jeg støtte fra Nav? Hvor mye kan jeg regne med å få?

 

Les mer
account_circle