Hopp til hovedinnholdet

Blødning etter angrepille

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg hadde samleie med partneren min uten kondom for noen dager siden, men tok en angrepille 3 dager etter samleiet. Men idag (altså 3 dager etter jeg tok pillen) våknet jeg opp med hele senga full av blod, blodet mitt er både brunt å rødt å det er mye større mengde enn det jeg vanligvis pleier å blø, kanskje dobbelt så mye. Når jeg gikk på do for å tørke meg var det fullt av små klumper på papiret sammen med blodet. Har også mensentrasjonssmerter, men skal ikke få mensen før om 5-6 dager. Noen som vet hva dette kan være?

SVAR

Besvart 17.08.2018 09:03:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle