Hopp til hovedinnholdet

Skulle fått mensen for 5 dager siden, begynte på p pille da. Magesmerter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 15 år og for 3 uker siden hadde jeg ubeskyttet sex med kjæresten min. Jeg er ikke sikker på om han kom inni meg eller rett utenfo men jeg hadde vertfall cum rett utenfor fitta. Jeg skulle egentlig fått mensen for 5 dager siden så jeg begynte på p pille da. Etter det har jeg hatt store mage smerter. Er det pga mensen eller p pillene? Jeg er livredd for at jeg er gravid. Hva skal jeg gjøre? Har p pillene noen virkning første gang så mensen blir utsatt? Jeg har aldri vert 5 dager for sen før... p pillene jeg går på er foresten Cerazette. Hilsen en veldig stresset jente

SVAR

Besvart 28.09.2018 07:32:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg også med råd og veiledning om graviditet - eller abort. De gir deg også råd om prevensjon, og all hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle