Hopp til hovedinnholdet

Jeg har glemt to p-piller, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tok ut p-stav for 16 dager siden og begynte på p-piller dagen etter. Jeg har glemt to p-piller i denne perioden. Jeg har kjæreste og har hatt en del sex i denne perioden. Jeg lurer på om jeg kan være gravid og når er det da sannsynlig at det vil vises på en graviditetstest? Jeg har ikke hatt mensen den perioden jeg har hatt p-stav, så vet ikke om jeg kan regne utfra mensen om når jeg kan ta graviditetstest.

SVAR

Besvart 06.10.2018 16:31:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle