Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex med kjæresten uten å bruke kondom. Vi pulte 4 ganger, og han kom ikke noen av gangene. På de 3 mensen appene jeg har sto det at jeg skulle få mensen nøyaktig en uke etterpå, og jeg gjorde det. Er det veldig sannsynlig at jeg er gravid? Skal ta en test, men jeg stresser veldig og er urolig hele tiden pga denne situasjonen.

SVAR

Besvart 22.10.2018 14:11:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle