Hopp til hovedinnholdet

Har p-stav, mistet mensen, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk satt inn en p-stav i Desember 2017. Jeg har hatt en ganske regelmessig mens før jeg fikk satt den inn, og etterpå. Jeg har også hatt ett langvaring forhold hvor vi kun brukte p-stav som prevensjonsmiddel. Jeg hadde sist mensen i August 2018, og det er nå oktober 2018 og 3 måneder siden sist jeg hadde mensen. Jeg har ikke hatt samleie etter jeg hadde mensen, men den kom aldri tilbake. Kan den mensen jeg hadde ha vært festningsblødninger? Eller hva kan være andre årsaker til at jeg ikke har hatt mensen, jeg har nettop flyttet og bor nå 1609m over havet og jeg har alltid bodd med havet hvis dette er hjelpsomt. Jeg er veldig redd for at jeg kan være gravid, siden jeg ikke forstår hvorfor jeg ikke har fått mensen igjen.

SVAR

Besvart 30.10.2018 13:07:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle