Hopp til hovedinnholdet

Mensen er forsinket. Går på p-piller, men kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mensen min er forsinket med ca 5 dager. Jeg går på p-piller og vanligvis bruker kondom i tillegg under sex men kondomet sprakk og typen fikk kommet inni meg. Jeg tar p-piller uten sukkerpiller og går bare rett over på nytt brett når det ene er ferdig (cerazette). Noen ganger i løpet av en uke glemmer jeg å ta pillen slik at det blir på det meste en time etter normal tid. Den første måneden på pillene mistet jeg mensen helt men da hadde jeg ikke hatt sex så jeg slappet av. De tre siste månedene har jeg hatt mensen men ikke kraftige. Tre uker siden hadde jeg en liten blødning midt på dagen, også tiden for mensen å komme. Den siste uken har jeg hatt litt kramper i underlivet pluss litt gass. Har også vært syk de siste to ukene med forkjølelse. Må nevnes at jeg sliter litt med ujevn spising. At noen ganger spiser jeg ikke på 24 timer og andre dager helt normalt. Kan dette påvirke mensen? Kan jeg være gravid eller kan jeg slappe av? Jeg har bekymret meg for dette i snart fire uker..

SVAR

Besvart 01.11.2018 18:08:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle