Hopp til hovedinnholdet

Jeg er gravid, hva skjer med lærlingtiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et barn på 1,5 år. Jeg er ikke sammen med BF, men jeg har truffet en annen. Jeg og kjæresten min er ikke samboere, men jeg er gravid nå. Jeg jobbe som lærling i Barn og undomsfaget. Jeg startet nå i august. Hvordan blir dette? Jeg får nå overgansstødnad fra NAV, men det gjør jeg ikke den dagen vi skal flytte sammen og den dagen vi får barn sammen. Hva har jeg rett på nå som jeg er under utdanning og venter mitt andre barn? Hva skjer med lærlingtiden? Mister jeg resten av lærlingtiden eller settes den bare på pause? Trenger sårt hjelp på disse spørsmålene. Tusen takk for hjelpen på forhånd.

SVAR

Besvart 12.11.2018 14:47:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
attach_file

Stønads- og trygdemuligheter for foreldre

Du som har eller skal ha barn har flere typer stønads- og trygdemuligheter som kan hjelpe deg i en økonomisk vanskelig tid.

 

Les mer
attach_file

Gravid - hva med skolen?

Er du gravid og går på skole? Det er mye som må ordnes. Skal du søke permisjon? Legger skolen til rette? Her får du oversikt over hva som må ordnes og hvordan du kan gå fram.

 

Les mer
account_circle