Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er gravid, hva skjer med lærlingtiden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et barn på 1,5 år. Jeg er ikke sammen med BF, men jeg har truffet en annen. Jeg og kjæresten min er ikke samboere, men jeg er gravid nå. Jeg jobbe som lærling i Barn og undomsfaget. Jeg startet nå i august. Hvordan blir dette? Jeg får nå overgansstødnad fra NAV, men det gjør jeg ikke den dagen vi skal flytte sammen og den dagen vi får barn sammen. Hva har jeg rett på nå som jeg er under utdanning og venter mitt andre barn? Hva skjer med lærlingtiden? Mister jeg resten av lærlingtiden eller settes den bare på pause? Trenger sårt hjelp på disse spørsmålene. Tusen takk for hjelpen på forhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer