Hopp til hovedinnholdet

Går på p pillene almina 28, Hadde sex etter 4 dager, tok angrepille.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på p pillene almina 28. Jeg hadde en uke mensen og begynte på nytt brett når ny uke startet. Jeg tok 4 p piller av det nye brettet. Og så hadde jeg ubeskyttet sex med kjæresten min. Kan kom ikke inni meg men vi hadde bittelitt sex etter han kom men han var ikke helt inni meg da. Jeg tok angrepille (norlevo) 1 time etter sex. Jeg tok angrepille fordi jeg har hørt at man ikke skal ha ubeskyttet sex før etter 1 uke har gått fra mensen. 4 uker etter sexen prøvde jeg å ha mensen men det eneste som kom var brun mensen og masse klumper og litt blod. De blødningene varte i 1 og en halv uke. Det har nå gått 6 uker siden sexen og jeg tisser ofte og spiser litt mere enn normalt. Kan jeg ha blitt gravid?! Mvh en litt overbekymra jente

SVAR

Besvart 16.11.2018 08:02:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle