Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid hvis jeg har sex bare noen dager etter mensen er ferdig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år gammel jeg lurte. På kan man bli gravid hvis det hadde gått akuratt 4 dager at jeg hadde mensen. Jeg jeg ble ferdig med mensen på mandag. Og jeg hadde sex uten noe beskyttelse. På fredag så det har gått noe. dager i mellom men jeg vet ikke om jeg kan bli gravid.

SVAR

Besvart 10.11.2018 17:52:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle