Hopp til hovedinnholdet

Kan man bli gravid hvis man har vanncyster på eggstokkene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 16 år gammel. Jeg lurte på om kan man bli gravid hvis man har vanncyster? Jeg har vanncyster men jeg for helt normalt mensen og eggeløsning slev om jeg for det så blir jeg stressa tenker på om jeg kan bli aldri gravid men jeg håper at det er noen sjanse for at jeg kan bli gravid jeg har vart hos legen og legen sier at de er alt for små for å ta vekk

SVAR

Besvart 22.11.2018 18:43:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle