Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid, selv om vi bruker kondom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 15 som ofte har sex med kjæresten (16). I går pulte vi og i dag tidlig når jeg våknet hadde jeg veldig stive og ømme pupper! Søkte opp symtomer på graviditet, fant ut at flere av de passet meg... det står også at man tisser ofte når man er gravid, noe som jeg gjør, men jeg har urinveisinfeksjon akkurat nå da. Vi bruker alltid kondom, men unge paranoide meg stresser for at jeg er gravid.. kunne det vært mulig?

SVAR

Besvart 10.12.2018 14:35:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle