Hopp til hovedinnholdet

Fungerer angrepille

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hadde ubeskyttet samleie for noen dager siden, tok angrepille bare noen timer etter men er fortsatt veldig nervøs.. Jeg tok ellaone som er den sikreste har jeg hørt ihvertfall, og har fått litt blødninger etter jeg tok den. Men har det seg sånn at pillen da funker? Siden jeg ikke får blitt gravid ved å få mensen. Siden jeg tok pilla såpass tidlig er det vell ingen fare? Har heller ikke skjønt det med at hvis jeg har eggløsning så har ikke pilla noe effekt, men man vet aldri når man har det og ihvertgall ikke jeg.. har spurt venner om akkurat dette, og de sier at det er ingen fare siden jeg har tatt pilla.

SVAR

Besvart 26.12.2018 22:25:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle