Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid, når han ikke kom helt inni meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex med kjæresten uten kondom. Vi hopper av i svingen, men denne gangen, mens han var på vei ut av åpningen, klarte han å komme bittelitt inni meg rett innenfor åpningen. Jeg vet at risikoen alltid er der, men spørsmålet mitt er følgende: må penisen være langt inne slik at spermen blir "sprutet opp" til eggstokkene? Jeg reiset meg opp med en gang, tisset og vasket meg. Er sjansen mindre enn den ellers ville ha vært for å bli gravid? Kunne sæden "flyte" lenger inn?

SVAR

Besvart 07.01.2019 10:17:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle