Hopp til hovedinnholdet

Vi hadde sex med klær på, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,Meg og kjæresten min hadde lyst til og pule men vi bestemte oss for å pule med klær så eg lurte på om eg kan være gravid. Han var ikke inni meg med penis så kan eg være gravid? Skal til helsesøster i morgen og snakke med hun om det. Men vi hadde jo ikke noe beskyttelse siden vi hadde klær på. Men bør eg ta en graviditetstest? Kan eg begynne på p-piller om eg vil? Vil helst ikke at foreldrene mine og hans skal vite om dette så vi prøver og finne ut av ting i skjul. Mvh. Desperat jente....

SVAR

Besvart 11.01.2019 21:59:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle