Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å ha smelt en jente på tjukka.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en veldig nervøs gutt på 16 år. jeg er redd for å ha smelt en jente på tjukka. over til noe litt annet, kan man egentlig bli gravid uten å ha ligget med noen. Søstern min sa når jeg gikk i femte klasse at det var mulig bare ved å komme borti buksene hverandres. lurer på om det er sannt eller om det er noe søsteren min fant på.jeg var på en fest jeg aner ikke hvordan jeg tørte, jeg har også sosial angst. har bare vert i bursdager til de jeg kjenner best. jeg har kunn to gode venner. har søsteren min rett?

SVAR

Besvart 11.01.2019 11:36:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. En sædcelle er nok og det kommer mange tusen ved en utløsning.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
account_circle