Hopp til hovedinnholdet

Kan p-stav svekke effekten av p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte med nye p-piller i forrige måned og fikk beskjed om å fortsette med disse i 3 mnd når jeg satte inn p-stav for 5 dager siden. Jeg googla litt om dette og fant ikke ut om jeg fortsatt er beskyttet mot graviditet. Har hatt sex flere ganger etter p-staven ble satt inn, og lurer derfor på om det er mulig at jeg kan være gravid? Har tatt p-pillene som normalt, men vet ikke om p-staven har svekket effekten? Legen fortalte meg ikke noe om dette.

SVAR

Besvart 17.01.2019 23:55:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle