Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for min venninne. Hun ble gravid med en gutt, de er ikke sammen lenger og han er ikke interessert i henne lenger. Foreldrene vet ikke at hun er gravid, bør jeg fortelle det til de?Vi bor langt fra hverandre, det er litt vanskelig å hjelpe henne nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg har ei venninne som ikke har et noe bra,etter ting som har skjedd. Hun ble gravid med en hun var sammen med for noen mnd siden, men så ble det slutt mellom dem og han fant seg ny dama. Og dreit fulstendig i venninna mi. Hun har gått igjennom masse alene,og hun har ikek sagt det til foreldrene sine enda heller. Jeg er redd for henne og jeg har sagt det til henne. hun lovet meg å gi meg beskjed om hva som skjer med graviditetn og sånt, men tlf hennes har vært ødelagt,og hun har vært lite på datan. så jeg har nesten ikke fårr kontakt med hun, men har fått en meldig om att hun ikke har det bra og att hun kansje skal gå til psykolog. Foreldra hennes vet ingen ting om dette, og hun ba meg ikke fortelle det til noen heller. Det skjønner jeg jo,men allikavel har jeg veldig lyst,for ejg er redd for henne,men vil ikke bli uvenn med hun. Men jeg har hørt att det er å hjelpe henne og si det til foreldra. Jeg har ikke fått noe ordetlig svar på det med graviditeten, sist jeg hørte noe var for 1 eller 2 mnd siden att hun var på ultralyd og att hvis alt gikk bra med ungen skulle hu beholde det. Jeg har enda ikke fått svar på om hun skal beholde det eller om hva som skjer. Hvis hun skal beholde det så er hun 3 eller 4mnd på vei.

Jeg er så bekymra, jeg trur heller ikke hun har så mange å prate med om dette heller. Når hu ikke snakker me foreldra om dette, har du noe n råd på hvordan hu kan fortelle det? burde jeg fortelle det? Hvordan kan jeg hjelpe hu mest mulig, hu bor i hedmark og jeg flyttet til vestfold i sommer ferien, og det er ikke så veldig lett å hjelpe hun :/

Håper dere kan gi svar på detta??

Hilsen Ei bekymret venninne

SVAR

Besvart 09.04.2009 14:40:34
account_circle