Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde ubeskyttet samleie med en gutt (19) som jeg har møtt et par ganger ute på byen, det var min første gang så jeg var veldig nervøs! Men begge var helt sikre på hverandre, og det var noe begge ønsket. Men kan det være noen sjanse for at jeg er gravid eller blir det??, altså han kom når han var i meg, og begge var ganske påvirket av alkohol.. Det er også vanskelig å se om jeg får forsinket mensen eller ikke, for jeg har veldig uregulert menstruasjon ettersom jeg går på hormontilskudd som jeg fikk for at jeg ikke fikk mensen før jeg ble 18.. Vi hadde også sex neste morgen og han kom da også. Så er veldig usikker på hva jeg skal gjøre, og blir stressa av bare å tenke på det.. Føler meg så utrolig dum egentlig!... Håper på et raskt svar! Hilsen en usikker og redd jente..

SVAR

Besvart 11.02.2019 10:36:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle