Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg såre nipler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 19 år, snart 20 år i april.. Jeg har begynt å få litt vonde/såre nipler/brystvorter på begge brystene.. Jeg tror det ikke kommer av at jeg er gravid, for har tatt test og den var negativ. Har heller ikke hat samleie siden den 4, 5 og den 6 januar 2019.. Jeg hadde også eggløsning de dagene.. Bare p-pilla som beskyttelse de dagene.. (Det er den 10.02.19 når jeg skriver dette..) Har ikke hat noe mer samleie etter dette. Og hva kan da være grunnen til at jeg har fått litt vonde/såre nipler/brystvorter først nå og det uten å være gravid (testen var negativ) ?? Noen muligheter for at det er noe jeg kan smøre på av en eller annen type krem som skal hjelpe for at det ikke er vondt/sårt mere der?? Tusen takk for svar! :D

SVAR

Besvart 11.02.2019 15:29:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle