Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid med Loette p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig smerter der hvor man også har mensensmerter. Noe ganger føles det som mensensmerter, og noen ganger som sting. Jeg kan ligge helt stille å ikke ha rørt meg, så kan jeg få vondt. Litt kvalm en sjelden gang. Og dette synes jg er merkelig, for jeg går på p piller Loette og har brukt det i kanskje 1 år snart (usikker) og mensen min kommer og går og lever sitt eget liv. Men er veldig merkelig at jeg får disse «mensensmertene» hver gang..? Tyder dette på noe? Har foressten kastet opp helt uten videre en gang for ca. 1 og en halv uke siden. Føler også at jeg blør litt hver dag. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 11.02.2019 08:45:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Menstruasjonssmerter

Smertefull menstruasjon er ganske vanlig i tiden etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter i mage eller rygg rett før- eller samtidig med at mensen starter, mens andre er helt satt ut av sterke smerter, kvalme, oppblåsthet og slitenhet i flere dager.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle