Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid med p-stav?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg hadde første mensen 23.november, tok p-stav den 26. November. Siden jeg tok p-staven innen 5 dagen med mensen så sa legen at jeg kunne starte rett på å ha ubeskyttet sex. Jeg hadde ubeskyttet sex den 27.november og kjæresten min kom inni meg. Jeg har vært litt kvalm noen ganger og kastet opp på natta for ca.1 uke siden, er først nå jeg har merket at jeg har vært litt kvalm osv. Men jeg tror at det er fordi jeg tenker så mye på at jeg kanskje er gravid. Kan det være mulig at jeg er gravid?

SVAR

Besvart 12.03.2019 13:00:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle