Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bytte fra Loette til Microgynon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg gikk på p pillene (Loette) rundt 5 måneder men lot merke til at jeg fikk en del mellomblødninger av det. Jeg fikk da byttet til et annet merke (microgynom). Ville få litt informasjon hos helsestasjonen om hvordan jeg kunne gå fra et merke til et annet, hun fortalte meg at jeg skulle bli ferdig med det brettet jeg var på, altså når jeg gikk på loette og etter 7 dager med sukkerpiller kunne jeg starte rett på microgynom. Stemmer dette? Jeg gikk på sukkerpiller i kunn 4 dager før jeg startet på microgynomen og jeg hadde samleie den dagen jeg startet på microgynom. Men var jeg fortsatt beskyttet mot graviditet når jeg startet rett på microgynom? Var nettopp hos helsestasjonen og sjekket om jeg var gravid før jeg begynte på microgynom, har veldig lite lyst til å dra dit IGJEN for å sjekke meg. Hilsen en veldig stressa jente

SVAR

Besvart 09.04.2019 17:45:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle